“Bizi denemelerini istiyoruz”

5 Haziran 2015 20:25

Ak Parti’ye oy veren seçmenin, ülkeyi en iyi şekilde yönetecek olan MHP’yi denemeleri gerektiğini dile getiren Okutan “Isparta’da bütün herkesten bizi desteklemelerini rica ediyorum. Bizler yeni bir yüzüz. Özellikle Ak Parti’ye oy vermiş olan insanlardan bizi denemelerini istiyorum. Biz Türkiye’nin aydınlık yüzüyüz. Türkiye’nin zenginleşmesine refahına ve aydınlığına büyük adımlar atan bir ekibiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, seçimler öncesinde seçmene son mesajı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneğine yaptığı ziyarette verdi.

7 Haziran genel seçimlerine bir gün kala, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları, dernekteki vatandaşların sorunları dinledi. MHP Isparta 1. sıra Milletvekili Adayı Nuri Okutan yaptığı konuşmada seçmene son bir mesaj verdi. Türkiye’nin zenginleşmesine, refahına ve aydınlığına büyük adımlar atan bir ekip olduklarını vurgulayan Okutan “Seçimlerde son dönemece girdik. Bu seçim süreci içerisinde tüm Türkiye’de memleketin bir savrulma ve çöküntü içerisinde olduğunu vurgulamaya çalıştık. Bunun yanında MHP olarak ülkeyi daha iyi noktaya getirebilmek amacıyla neler yapılabileceklerimizi de aktardık. Hangi projeyi destekleyeceğimizi, hangi sosyal projeler ile ilgilendiğimizi ve memleketi nasıl yöneteceğimizi anlatmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

‘MEMLEKETİN SIĞINACAK TEK LİMANI MHP’DİR’

Konuşmasına şu şekilde devam eden Okutan “Bizim partimiz, Türkiye’dir ve bu vatandır. Biz bu milletin, vatanın çıkarları için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Seçilip gidersek bütün Isparta’yı temsil edeceğiz. Herkesi de bu anlamda kucaklayacağız. Bizde ayrımcılık olmayacak. Biz de bütünleştiricilik olacak. Fırat’ın ötesi ya da berisi olmayacak. Bilecek, Hakkari ve Edirne’de bizimdir. Biz büyük Türk milletiyiz. Bu Türk milletinin içerisinde herkes olabilir. 

‘BİZİ DENEMELERİNİ İSTİYORUZ’

Konuşmasında, Ak Parti’ye oy veren seçmenin, ülkeyi en iyi şekilde yönetecek olan MHP’yi denemeleri gerektiğini dile getiren Okutan “Isparta’da bütün herkesten bizi desteklemelerini rica ediyorum. Bizler yeni bir yüzüz. Özellikle Ak Parti’ye oy vermiş olan insanlardan bizi denemelerini istiyorum. Biz Türkiye’nin aydınlık yüzüyüz. Türkiye’nin zenginleşmesine refahına ve aydınlığına büyük adımlar atan bir ekibiz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 1011 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...