SON SÖZ SEÇMENİN..

5 Haziran 2015 20:27

Türkiye sandığa gidiyor. Aylardır süren seçim kampanyaları cumartesi günü saatler 17:00’yi gösterdiğinde sona erecek ve son sözü seçmen Pazar günü sandıkta söyleyecek. İl Genelinde toplam 304 bin 885 seçmen oy kullanacak.

7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında, seçime girecek siyasi partiler çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüttü. Pazar günü ise son sözü seçmen sandıkta söyleyecek. Isparta'da 7 Haziran seçimlerinde merkez ve ilçeler dahil olmak üzere bin 23 sandıkta toplam 304 Bin 885 seçmen oy kullanacak.

Aylardır süren seçim çalışmaları kapsamında Isparta’da AK Parti, MHP, CHP, HDP, Saadet Partisi, Vatan Partisi, Demokrat Parti, DSP, Anadolu Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi aktif seçim kampanyası yürüttü.

Seçim kampanyaları kapsamında Isparta liderlere de ev sahipliği yaptı. İlk mitingi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Kılıçdaroğlu'nun ardından aynı meydanda AK Parti Lideri Ahmet Davutoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Milli İttifak liderleri Mustafa Destici ve Mustafa Kamalak miting yaptı.

AK Parti, CHP ve MHP'nin mahalle mitingleri de seçim kampanyalarında renkli görüntüler oluşturdu.

Bu haber 962 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...