Okutan; “Trabzon’un 7’nci vekiliyim”

15 Haziran 2015 15:53

2015 Genel Seçimlerini 4-1-1 skorla tamamlayan Trabzon, bir vekilde Isparta'dan kazandı.

Trabzon'da bir dönem Valilik yapan, 2015 Genel Seçimlerinde MHP Isparta Milletvekili olarak seçilen Nuri Okutan, Trabzon'un yedinci vekili olarak her türlü görev ve sorumluluğa hazır olduğunu söyledi.

Seçimlerin ardından yurdun dört bir yanından tebrik telefonları alan Türkiye'nin en çalışkan ve en çok sevilen 'Süper Valisi' Nuri Okutan Isparta halkının güven oyunu alarak gönderildiği Ankara'da tüm Türkiye'nin vekili olacağı vurgusunu yaparak "Trabzon dahil bir çok ilde valilik görevini üstlendim ve bir çok projeye imza attım. Adaylık süreci boyunca aldığım tepkiler ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimi bana gösterdi. Şimdi Türkiye'nin Milletvekili olarak çalışmaya devam edeceğim. Trabzon benimle birlikte yedinci milletvekilini de meclise göndermiş oldu." dedi.

Halkın 'Süper Vali' olarak taktir ettiği Milletvekili Okutan "Ülkenin dört bir yanında çalışmış bürokrat olarak herkesin ve her kesimin Valisiydim, şimdi Vekili oldum. Yurdumun her köşesinden mesajlar, telefonlar yağıyor. Taktir ve tebrik eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bu haber 833 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...