Okutan’dan ilçelere teşekkür ziyareti

13 Haziran 2015 16:17

Genel seçimlerin ardından hemen teşekkür ziyaretlerine başlayan MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, ilçe ilçe gezerek vatandaşlar ile buluşuyor.

Gidilmedik ilçe, gidilmedik köy bırakmayacaklarını belirten Milletvekili Okutan, “Hemşehrilerimizi ziyaretlerimize bugün de devam ediyoruz. Merkez ilçe başkanımızla birlikte Şarkikaraağaç, Yalvaç, Kabaca ve Senirkentli görebildiğimiz göremediğimiz tüm hemşehrilerime bir kez daha teşekkürler.” dedi.

Isparta ile beraber yürümeye devam edeceğiz diyen Milletvekili Okutan’ı vatandaşlar dualar ile karşılayıp uğurladı.

BU BEKLEYİŞ VEKİL OKUTAN İÇİN

Isparta Milletvekili seçilmesinin hemen ertesi sabahında teşekkür ziyaretleri için gece gündüz yollara düşen MHP Milletvekili Nuri Okutan halkın sevgisiyle karşılanıyor, dualar ile uğurlanıyor.

Gecenin geç vakitlerine kadar hız kesmeden ziyaretlerini sürdüren Okutan’ın geleceğini duyan vatandaşlar ise kendisini karşılamak üzere saat kaç olursa olsun bekliyor. Bugünkü ziyaretlerinin sonuncusunu Uluborlu ve Keçiborlu ilçelerinde gerçekleştiren Okutan, hem ilçe teşkilatlarına hemde vatandaşlara teşekkür etti. Yoğun bir ilgiyle gece yarısı saat on bir buçuğa kadar kendisi bekleyen ilçe halkını gördüğünde duygulanarak heyecanlandığını belirterek “Gecenin bu saatinde geleceğimizi duyup bizleri ağırlayan hemşehrilerime sonsuz muhabbetlerimi sunuyorum. Gece saat 23:30 olmasına rağmen il merkezinde bizi sabırla bekleyen Gönen öğretmen okulundan arkadaşlarım ve hocalarımla bir araya geldik. Onların düşüncelerinden önerilerinden kendimize düşeni aldık sağ olsunlar var olsunlar.” dedi.

Bu haber 850 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...