Demirel için Mevlid-i Şerif okutacaklar

19 Haziran 2015 00:31

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hemşehrimiz 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatı ile ilgili yayınladığı başsağlığı mesajında, ‘Üzüntümüzü anlatacak kelime bulamıyorum.”dedi. Başkan Başdeğirmen, ITSO olarak 9. Cumhurbaşkanı için 18 Haziran saat 16.00’da Mimar Sinan Camii’nde okutacakları Mevlid-i Şerif ve Hatim Duasına tüm üyeleri ve Isparta halkını davet etti. 

Isparta’nın yetiştirdiği büyük devlet adamı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatından dolayı derin bir üzüntü içerisinde olduklarını vurgulayan ITSO Başkanı Başdeğirmen’in Yönetim Kurulu ve Meclisi adına yayınladığı mesajı şöyle:

“Isparta’nın gururu, 7 yıl Cumhurbaşkanlığı 7 kez Başbakanlık başta olmak üzere devletin en üst kademelerinde önemli görevlerde bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in yaşamı boyunca ülkemize ve ilimize yaptığı hizmetleri anlatmakla bitiremeyiz.  Ülkemizin en zor dönemlerinde sağduyulu yaklaşımları ile hizmetlerine sonuna kadar devam etmiş ve dünyaya örnek olmuş, adeta demokrasinin simgesi haline gelerek ülkemizi dünya devletlerine en iyi şekilde tanıtmıştır.

Türk siyaset hayatına damga vuran Isparta’nın yetiştirdiği büyük devlet adamı 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in vefatı bizleri derinden üzmüştür. Isparta’nın her karış toprağında izi bulunan değerli büyüğümüzü bir Ispartalı olarak unutmamız mümkün değildir. Değerli Büyüğümüz, Ülkemizin 9. Cumhurbaşkanı Türk siyasi hayatına, ülkemize ve ilimize verdiği hizmetleriyle hep hatırlanacaktır. Tüm işadamları adına, Kendisine Allah’tan rahmet Demirel Ailesi başta olmak üzere yakınlarına, sevenlerine, milletimize ve  tüm Ispartalılara başsağlığı diliyoruz.

18 Haziran saat 16.00’da Mimar Sinan Camii’nde Cumhurbaşkanımız  için okutacağımız Mevlid-i Şerif ve Hatim Duasına tüm üyelerimiz ve Isparta halkını davet ediyoruz.  ”

 

 

Bu haber 822 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...