Üzerinden bir ay geçmeden asfaltı yardılar !

8 Kasım 2012 19:21

Davraz Mahallesinin tam ortasından geçen ve asfaltı daha geçtiğimiz ay dökülen ana cadde de kazı çalışması yapılması vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ‘yüz yıl sürecek dayanıklı asfalt’ hedefiyle döktüğü asfaltları daha aradan bir ay geçmeden yerle bir ediyorlar. Bu olumsuzluğun örneği dün Karaağaç ve Davraz Mahallelerinin ortasından geçerek Çevre Yoluna kadar inen 3 kilometrelik uzunluktaki yeni asfaltlanmış yolda yaşandı.

Başkan Günaydın’ın dayanıklı asfaltların her türlü alt yapı çalışması yapıldıktan sonra atıldığını ve asfalt döküldükten sonra asfalta yarma, kesme gibi bir durumun olmayacağını açıklamasına rağmen dün, daha döküleli bir ay bile olmayan Davraz Mahallesi 105. Cadde vatandaşlar tarafından iş makinesi getirilerek boydan boya yarıldı.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar ise; “Böyle rezillik olmaz. Biri döküyor, birisi yarıyor. Güya, bu asfalt yüz yıl dayanacaktı ve dökülmeden önce de her türlü alt yapısı tamamlanmıştı. Buna rağmen yeni asfalt yarılarak neden bu rezillik yaşatılıyor. O yarılan yer artık yıllarca araçlara zarar verecektir” dediler. 

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...