Altyapı ve asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

20 Haziran 2015 12:12

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa devam eden altyapı ve asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Aynı anda birkaç caddede çalışmalarına devam eden ekipler son olarak Mehmet Tönge Mahallesi girişi olarak bilinen ve ÜNİKENT Sitesi’ne kadar gidecek olan Koçtepe Köyü yolunda, yol genişletme ve asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Diğer taraftan ekipler aynı anda Anadolu ve Modernevler Mahallesi’ni birbirinden ayıran 131 Cadde’de de altyapı ve asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Mehmet Tönge Mahallesi ve 131 Cadde’deki çalışmaları inceledi. İlk olarak Mehmet Tönge Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen Başkan Günaydın, imara uygun olarak yolların planlı bir şekilde genişletildiğini söyledi. Eski Burdur yolu olarak da bilinen yolun genişletilmesi ile birlikte ÜNİKENT Sitelerine Mehmet Tönge Mahallesi’ne ve Koçtepe Köyü ile birlikte yine KYK yurduna ulaşımın daha da rahatlatılacağını dile getiren Başkan Günaydın, “Bu yol bulvar haline gelecek. Yolda genişletme çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından stabilize ve asfalt çalışması yapılacak. En kısa zamanda yolu tamamlayacağız” dedi.

Başkan Günaydın ardından, Anadolu Mahallesi ile Modernevler Mahallesi’ni birbirinden ayıran ve Sanayi Polis Karakolu ile Çevre Yolunu birbirine bağlayan 131. Cadde’deki altyapı ve stabilize çalışmalarını inceledi.  900 metre uzunluğundaki caddede yorgun asfalt freze ile kaldırılırken, altyapı çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor. Başkanı Günaydın, caddede altyapı sorunlarının bulunduğunu bunların da yapılan çalışmalarla çözüldüğünü belirtti. Caddenin yağmur suyu altyapısının tamamlandığına değinen Günaydın, bu sorunun çözülmesi ile birlikte Modernevler ve Anadolu Mahallelerinin de rahatlatılmış olduğunu kaydederek, “Yaptığımız bu çalışmaların Ispartalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 911 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...