Bahçeli Belediyeyi ziyaret etti

20 Haziran 2015 19:15

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in cenaze töreni için cumartesi günü Isparta’ya geldi. Bahçeli cenaze töreni öncesi Belediye Bakanlığına da kısa bir ziyarette bulundu. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeliyi Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın kapıda karşıladı. Bahçeli ve heyet daha sonra makam odasına geçti.

Makam odasında Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın belediye çalışmaları hakkında kısa bir açıklamada bulundu. Özellikle alt yapı ve kalıcı asfalt kaplama üzerinde duran Günaydın, daha sonra şehrin çeşitli yerine yapılan yer altı otoparktan bahsetti. Günaydın, “Isparta olarak yer altı çalışmalarımızı tamamladık. Ardık Isparta’mızda sel suları basma olayı kalmadı. Yer altı sorunlarını çözdükten sonra bu günlerde de yer altı katlı otopark çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde de Isparta’mızın otopark sorununu kökten çözeceğiz” dedi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’de çalışmaları yakında takip ettiğini dile getirerek,  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı tebrik etti.

Bu haber 816 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...