ITSO´dan büyük organizasyon

23 Haziran 2015 18:16

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik verdiği iftarda yağmura ve sele rağmen yoğun katılım gerçekleşti. İftara 4000 bine yakın üye ile  üye ile protokol üyeleri katıldı. Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Milletvekili Recep Özel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Isparta SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı, Emniyet Müdürü Halil Altan, Jandarma Komutanı  Albay İsmail Cömert, Borsa Başkanı Ahmet Adar ve yönetimi, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, daire müdürleri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Burdur'dan ise  Burdur Valisi Hasan Kürklü,  Burdur MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yusuf Keyik katıldı.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yağmura rağmen katılımın yoğun olmasının kendilerine mutlu ettiğini söyledi.

Başdeğirmen, "Bir Ramazan ayına daha ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Türkiye'nin en köklü odalarından birisi olan Isparta ticaret odamız, bu yıl siz değerli misafirlerimiz ve üyelerimizle birlikte olmayı amaçlayan bir program hazırladı.  Çünkü biz biliyoruz ki Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı, dayanışma ayı. Birlik ve beraberliğimizin bu programlarla perçinleyeceğimizi biliyoruz. Çünkü birliğe ve beraberliğe bugün dünden daha fazla ihtiyacımız var. ITSO bu şehrin ve iş dünyasının birleştirici gücüdür.  Çünkü biz gücümüzü dürüst,  ahlaklı ve helal yoldan rızkını çıkaran Isparta lı esnaf, tüccar ve sanayiciler alıyoruz. 

Bu vesile ile aramızdan ayrılan 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel'e Allah'tan rahmet diliyorum. Yağmura rağmen bizlere onurlandıran tüm üyelerimize ve katılım gösteren protokol üyelerine teşekkür ediyorum."dedi.

Bu haber 833 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...