Plates Grubundan Başkan Şengöl’e Ziyaret

25 Haziran 2015 18:43

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Eğirdir Plates öğreticileri ve emekçileri toplu halde Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür ziyaretinde bulundular,

Bilindiği gibi plates hem eğlenceli hem sağlıklı bir spor olup kilo verme ve yağ eritmenin yollarından biridir. Bedensel spor bütünü olarak da değerlendirebileceğimiz bu etkinlik genelde karın, kalça, bel ve basen bölgelerinde biriken yağları yok etmede büyük rol oynuyor. Yorucu olmayan fakat sporu eğlenceli bir hale getirdiği için platese bayanlar daha çok ilgi gösteriyor.

İlçemizde büyük bir eksikliğin giderilmesi yolunda hizmet verenlere Eğirdir Belediyesi de malzeme bakımından büyük katkılarda bulundu. Sporun her türlüsüne desteklerini esirgemeyen Başkan Ömer Şengöl’e teşekkür ziyaretinde bulunan plates öğreticileri teşekkürlerini bir buket çiçekle süslediler.

Başkan Ömer Şengöl de öğreticilere yeni plates malzemeleri hediye ederek beklenmedik bir sürpriz yaptı.

Ziyarette bulunan usta öğretici Yasemin Varkal yanında Mehmet Varkal, Ünzile Çağlayan, Melek Dereli, Ülkü Çelebi Güngören ile Eğirdir Halk Eğitim Müdürü Ali Şahan ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Hasan Gencer de yer aldı.

Konuşma sırasında söz alan ÖğreticiYasemin Varkal, “Başkanım, Halk Eğitim Müdürümüz Ali Bey ile başlattığımız küçük bir nokta sizin desteklerinizle  büyük bir daire haline geldi. Şu anda imrenilecek bir noktadayız. Bu bakımdan size  ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

 Başkan Ömer Şengöl de, “Bizim amacımız belli. Her iyi olanı elimizden geldiğince desteklemektir. Hele bu bir spor dalı olursa canımızı esirgemeyiz. Siz burada büyük bir boşluğu doldurdunuz, bize ise sadece size yardım etmek kaldık. Aslında hedeflerimizden birisi de Eğirdir’i bir spor kenti haline getirmektir. Şu anda Kemer Köprü ile Köprübaşı arasında ve sanayinin karşısında yer alan göl kenarını spor kompleksi haline getirmeyi düşünüyoruz. Bu alanda yedisinden yetmişine Eğirdirlilerin tüm spor ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Önümüzde bürokratik engeller var; onları aştık mı Eğirdir güzel bir spor kompleksine sahip olacak.” dedi.

Ziyaret yeni malzemelerin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Bu haber 877 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...