Trabzonspor’lu Yusuf Erdoğan, Memleketi Isparta’da

25 Haziran 2015 18:46

Trabzonspor’un milli futbolcusu Ispartalı Yusuf Erdoğan, Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya, “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Erdoğan, yüksek öğrenimine SDÜ’de devam etmek istediğini söyledi.

Trabzonspor’un milli futbolcusu Yusuf Erdoğan,  Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’yı ziyaret etti. Tatilin bir kısmını memleketi Isparta’da geçiren yıldız futbolcu Erdoğan, Rektör Çarıkcı’yı ziyaret etti.  Erdoğan, Rektör Çarıkçı’ya Trabzonsporlu 32 numaralı formasını hediye etti.

“MEMLETİMİNİN ÜNİVERSİTESİNDE OKUMAYI DÜŞÜNÜYORUM”

Erdoğan, önümüzdeki yıl yüksek öğretimine Süleyman Demirel Üniversitesi’nde devam etmek istediğini belirterek, “Memleketimin üniversitesinde okumayı düşünüyorum. Spor Eğitim Fakültesi’nin kazandırıldığını duydum. Ben gibi Trabzonspor’da forma giyen arkadaşlarımın da burada okumasını sağlarım. Takım arkadaşım Özer Hurmacıdan’da  SDÜ’de okumasını isteyeceğim” dedi.

Rektör Çarıkcı’nın spor bilgisine hayran kalan Trabzonsporlu yıldız futbolcu Erdoğan, “Sayın rektörümüz sağ olsun bizleri kırmadılar ve makamlarında konuk ettiler. İnşallah önümüzdeki yıl sınava girerek burada okuyacağım. Hocamıza da görevinde başarılar diliyorum.  Isparta’ya böyle genç ve çalışkan bir rektör yakışırdı” şeklinde konuştu.

“YUSUF ERDOĞAN’IN BAŞARILARIYLA GURUR DUYUYORUZ”

Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yusuf Erdoğan’ın başarılarıyla gurur duyuyoruz. 32 numaralı formasıyla Isparta’mızı en iyi şekilde temsil ediyor. Ben de eski bir basketbolcuydum. Sporu sever ve takip ederim. Isparta’nın Süper Lig’de Yusuf gibi oynayan oyuncusu yok. Sanırım sadece Beykan Şimşek vardı, o da PTT 1. Lig takımı Adana Demirspor’da bu yıl forma giydi. Isparta’mızdan Yusuf gibi yeteneklerin çıkması bizleri mutlu ediyor” dedi.

“SPORTİF FAALİYETLERE AĞIRLIK VERECEĞİZ”

Rektör Çarıkçı, Yusuf Erdoğan’ı memleketinin üniversitesinde okumasını isteyerek, “Bizlerde Yusuf’un SDÜ’lü olmasından mutlu oluruz. Başarılı ve milli sporculara kapımız  her zaman açık. Spor Eğitim Fakültemizi de Isparta’mıza kazandırdık. Sportif faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Ayrıca da kulüpleşeceğiz” diye konuştu.

Rektör Çarıkçı, ziyaretinin ardından SDÜ Spor Tesisleri’ni gezmesini istedi. Milli futbolcu, Erdoğan’da Spor Bilimleri Başkanı Fatih Kılınç ve Spor Tesisleri İşletme Müdürü Ömer Kürşad Tüfekçi’den bilgi aldı. Erdoğan, “SDÜ’nün böylesine güzel tesislere sahip olduğunu bilmiyordum. Gerçekten çok güzel tesisler” dedi.

 

Bu haber 1240 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...