SDÜ Mimarlık Bölümü Öğrencilerinden Diploma Projesi Sergisi

25 Haziran 2015 18:50

Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, Burdur Belediye Başkanlığı’nın talebi üzerine Diploma Projesi Dersi kapsamında “Burdur Belediye Hizmet Binası ve Meydan Düzenleme” konusunu dönem boyunca öğrencilerine aktardı.

Burdur Belediyesi ile işbirliği içerisinde geçirilen bir dönemin sonunda elde edilen öğrenci projelerinden oluşan “Yılsonu Sergisi” Burdur’da düzenlendi. Serginin açılışına,  Burdur Valisi Hasan Kürklü, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülin Beyhan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Salman, Burdur Baro Başkanı Avukat Ramazan Gedik, SDÜ Mimarlık Bölümü öğretim elemanları, öğrencileri ve pek çok davetli katıldı.

SDÜ Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencilerinin hazırladığı 28 mimari proje, maketleri ve çizimleri ile yer aldığı mimari projelerden oluşan sergide, Burdur Valisi, Burdur Belediye Başkanı, Burdur Milletvekili ve beraberindeki protokol üyeleri projeler hakkında Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülin Beyhan ve proje sahibi öğrencilerden bilgi aldı.

 

Bu haber 881 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...