“Rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz”

9 Kasım 2012 19:40

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, 10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 74’ncü yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

Korkmaz’ın mesajı şöyle. “Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin var olma mücadelesinde yol göstericisi,  Anadolu’dan yedi düvelin kovulmasındaki büyük komutan, tarihin akışını değiştiren büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Son dönemlerde bazı siyasi odaklar, kamuoyunu etkilemeye çalışarak, Gazi Mustafa Kemal ve onun bizlere miras bıraktığı değerleri tahrif etmeye, gösterdiği hedefleri sisler arasında gizlemeye çalışmaktadır. Gazi Paşa’nın bizlere miras bıraktığı devletimizin ve milletimizin bekası ve Cumhuriyetimizin temel değerleri tehdit altındadır.

Bizlerin ve yetişen yeni nesillerin en önemli sorumluluğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere bıraktığı büyük mirası korumak, ilerletmek ve yüceltmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin gönlünde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK`ü bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Bu inanç ve kararlılıkla Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah arkadaşları ile tüm Cumhuriyet Şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Tüm Ispartalı hemşerilerime de Atanın çizdiği yolda ve gösterdiği hedeflere ulaşmada başarılar diliyorum. Aileleriyle birlikte mutlu bir gelecek temenni ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

Bu haber 671 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...