Şifa Hastanesi Yeni Sağlık Kompleksinin temeli atıldı

27 Haziran 2015 12:49

Isparta Özel Şifa Hastanesi'nin 40 Milyon TL'lik yatırımla yapacağı 5 yıldızlı yeni sağlık kompleksinin temeli atıldı. İstanbul yoluna yapılacak olan yeni hastanenin temel atma törenine hastane yöneticileri, hekimler, sağlık personelleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yatırımla ilgili tüm onay ve izinlerin tamamlanmasının ardından hastane inşaatı start aldı. 14 ay gibi bir sürede tamamlanacak olan inşaat yatırım maliyeti toplam 40 milyon TL olarak hesaplandı.

Donanım ve hizmet kalitesiyle üst sınıf olan hastanenin kapalı alanı 17100 m2'dir. Helikopter pisti mevcuttur. Hastane kapasitesitoplam260 yataklı olacaktır. 6 adet ameliyat salonu, 75 servis yatağı, toplam 67 erişkin ve pediatrik yoğun bakım yatağı ve 36 adet yeni doğan kuvözü,toplantı salonları, hasta yakını dinlenme odaları bulunacaktır. Hastanemizin açılışında; Kalp ve kardiovasküler cerrahi merkezi, acil ve taravmatoloji merkezi obezite -estetik ve cerrahi merkezi ve genel hastane branşları İle yüksek kalitede hizmet verilecektir. Bakanlık onayları tamamlandıkça onkolojive kanser merkezi ilave olunacaktır. Şu an itibariyle 340 olan personel sayımız yeni yatırımda 650 personele çıkacaktır. Bu yatırımla beraber Isparta ve bölge insanına vereceğimiz hizmet kalitesi ve çeşitliliği artacak ve yurt dışı hasta turizmine de hizmet verilecektir.

 

Bu haber 991 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...