İrfan Bakır vatandaşların sorunlarını dinliyor

2 Temmuz 2015 19:03

CHP Milletvekili İrfan Bakır, meclisteki yemin törenin ardından vakit kaybetmeden Isparta’ya gelerek vatandaşın derdini dinlemeye başladı. Sorunları tek tek ajandasına not alan Bakır, ardından bir rapor çıkararak konuları meclise taşıyacak.

AJANDASINI YANINDAN AYIRMIYOR

Son olarak Ş.Karaağaç ve Yalvaç’ta ziyaretlerini sürdüren Bakır, tek tek halkın derdini dinliyor. Tüm sorunları yanında taşıdığı ajandasına not alan Bakır, daha sonra bunları bir rapor haline getirerek TBMM’de gündeme getirmeye hazırlanıyor.

TAKDİR TOPLUYOR

Bakır’ın ara vermeden hemen çalışmalara başlaması halk arasında takdir edildi. Özellikle birçok vatandaş ‘’Sana verdiğimiz oylar helal olsun’’ diyerek Bakır’a desteklerini sürdürüyor. Bakır da vatandaşın emanetini en iyi şekilde taşımak için çalışacağını söylüyor.

”VATANDAŞ ÇAREYİ CHP’DE ARIYOR”

Öte yandan vatandaşın çareyi CHP’de aradığını ve bu sorumluluğun farkında olduğunu dile getiren Bakır, ‘’Yemin edip geldikten sonra hemen Isparta’ya geldim. Dolaştığım yerlerde herkes sorunlarını dile getiriyor. Birçok vatandaşımız sorunları hemen hemen ortak. Ama görüyorum ki insanlar çareyi bizlerde CHP’de arıyor. Ben de görevimi vatandaşın verdiği emaneti en iyi şekilde taşıyacağıma söz veriyorum. Biz görev adamıyız. Yıllarca devletimize ve milletimize hizmet ederek bugünlere geldik. Bundan sonra bunu daha da öteye taşıyacağız’’ dedi

 

Bu haber 651 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...