TED Isparta Koleji’nden TEOG ve LYS başarısı

2 Temmuz 2015 19:13

TED Isparta Koleji, ortaöğretim öğrencileri için büyük önem taşıyan TEOG ve üniversite adaylarının girdiği Lisans Yerleştirme Sınavında yine büyük bir başarıya imza attı. TEOG Sınavında TED’in 2 öğrencisi 700 tam puan alırken, LYS’de Zehra Yapıcıoğlu Türkiye derecesi elde etti.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ile Lisans Yerleştirme Sınavlarından TED Isparta Koleji başarı geleneğini sürdürüyor.

TEOG’DE BAŞARI ORTALAMASI YÜZDE 87

Ortaöğretim öğrencilerinin katıldı TEOG sınavlarının açıklanmasının ardından TED Isparta Koleji öğrencileri yine başarıya imza attı. TED Koleji öğrencilerinden Sevin Köklü ile Beril Muran sınavdan 700 puan almayı başardılar.

TED Isparta Kolejinin 8. Sınıfında öğrenim gören öğrencilerin tüm derslerdeki başarı ortalaması ise yüzde 87 olarak kayıtlara geçti.

LYS’DE TÜRKİYE DERECESİ

TEOG’un yanı sıra TED Isparta Koleji, Lisans Yerleştirme Sınavında da başarı sağladı. Kolej öğrencilerinden Zehra Yapıcıoğlu, Türkiye derecesi elde etti. 2015 LY sonuçlarında Yapıcıoğlu, MF1 puanında Türkiye 507’ncisi, MF2 puanında Türkiye 391’ncisi, MF3’te Türkiye 432’ncisi ve MF4 puan türünde Türkiye 503’üncüsü oldu.

Elde edilen başarıların ardından TED Isparta Koleji de bir yazıyı açıklama yaptı. Öğrencilerin elde ettiği başarıdan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten TED ailesi yazılı açıklamasında, “Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederken, öğrencilerimize de yeni hayatlarında başarılar dileriz” görüşlerine yer verdi.

 

Bu haber 1540 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...