Ziraat Odası Başkanından Vali Özkan’a Teşekkür

3 Temmuz 2015 19:16

Geçtiğimiz nisan ayında ilimizde meydana gelen zirai don sonrasında Isparta Valiliği oluşturduğu hasar tespit komisyonu ile çok kısa sürede çiftçilerin zararlarını tespit ederek, don olayından zarar gören çiftçilere, Başbakanlık tarafından sağlanan kaynakla ödeme yapılması sağlanmıştı.

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret ederek çiftçiler adına teşekkür etti.  Selçuk “Son yıllarda meydana gelmiş büyük bir felaket sonrası Sayın Valimiz, olay anından itibaren çiftçilerimizin yanında oldu. Valiliğimiz koordinesinde kurulan hasar tespit komisyonu çok kısa bir süre içerisinde hasar tespiti yaptı. Bu esnada Sayın Valimiz Başbakanlık ve Tarım Bakanlığı nezdinde tüm görüşmeleri gerçekleştirerek yine çok kısa bir sürede çiftçilerimize zararları oranında adaletli bir şekilde ödeme yapılmasını sağladı. Sayın Valimize Ispartalı tüm çiftçiler adına teşekkür ediyoruz ”dedi.

Görüşmede Vali Özkan ise, ekonomisi büyük ölçüde tarıma dayalı olan ilimizde meydana gelen böyle bir mağduriyetin giderilmesinin kamunun zaruri bir görevi olduğunu söyleyerek, “Bir nebze de olsa çiftçilerimize destek olmak ve bir sonraki seneye bahçelerini hazırlanmak amacıyla sağlanan bu yardımın, çiftçilerimizin yüzünü güldürmesi bizleri de mutlu etti. Bu vesileyle çiftçilerimizin yanında olan Hükümetimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 792 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...