Elektrik kesintisi

4 Temmuz 2015 11:37

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 5 – 6 Temmuz tarihlerinde Eğirdir ve Gönen ilçelerinde kısım kısım elektrik kesintisi yapılacak.

Kesinti programı şöyle:

GÖNEN

5 Temmuz 2015 Pazar günü 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Isparta TM’ de Senirce fiderinde (Fider-2) yapılacak enerji kesintisinden; Gönen İlçesine bağlı; Senirce Köyü, Avpaş Fabrikası ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

GÖNEN

5 Temmuz 2015 Pazar günü 12:00 ile 15:00 saatleri arasında (Isparta TM’ den Fider 12 çıkışı) Keçiborlu TM Fider-4 çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Gönen İlçesine bağlı; Güneykent Kasabasının Gümüşgün Mah., İğdecik, Koçtepe ve Gölbaşı Köyleri, Aygaz, Uğur Ünlü, Ertuğrul Kereste, Isparta Belediyesi Katı atık tesisi, Botaş, Beyaz nokta, Ermer Mermer, Kartaş Beton, Birsaş Kömür, Hatko Kömür, İştaş Hurda Fabrikası, Şef Hazır beton, İnterkarbon Kömür, Arıtan Gıda, Merci Petrol ve Koyuncu Petrol ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

EĞİRDİR

5 Temmuz 2015 Pazar günü 08:30 ile 18:00 saatleri arasında Eğirdir DM’ den TR-20 (Mücevre) çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir Merkez Mücevre ve Sanayi Mahalleleri ve Kızılca Plastik, Mavi Deniz Gıda,  Yücesu SHD., Yüceltaş SHD., Asya Fabrikası ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

EĞİRDİR

6 Temmuz 2015 Pazartesi günü 08:30 ile 18:00 saatleri arasında TR-20’ den TR-26 (Kızılçubuk) çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir Merkez Kızılçubuk ve Taştepe Mahalleleri ve Belediye Arıtma, Has su ürünleri, Eğirdir Orman İşletme Şefliği ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

 

 

 

Bu haber 792 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...