Çayboyu’nun ilk kat asfaltı tamamlandı

10 Kasım 2012 15:21

Isparta Belediyesi tarafından çayboyunda uygulanması için startı verilen renkli asfalt dökümü öncesinde yolun ilk kat asfaltı tamamlanarak yol trafiğe açıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar sonrasında önceki gün gece stabilize çalışmaları tamamlanan yolun ilk kat asfaltı da tamamlandı.

Kesikbaş Türbesi ile Gökçay Kavşağı arasında yer alan yolda bulunan parke taşları kaldırılmış ve tüm altyapıları tamamlanmıştı. Geçen gece yolda sürdürülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, asfalt çalışmalarının da hemen tamamlanacağını duyurmuştu.

Gece-gündüz, hafta içi, hafta sonu mesai ayırımı yapmaksızın çalışmalarını aralıksız sürdüren Isparta Belediyesi şehri güzelleştirmeye ve daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda yolda sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yoldaki ilk kat asfalt çalışmalarının tamamlandığını ve trafiğe açıldığını söyledi. Önümüzdeki günlerde yolda renkli asfalt çalışmasının gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Günaydın, “Yolumuzun alt yapısını tamamlamıştık. Caddemizi güzel bir görünüme kazandırıyoruz. Bu caddemizde şimdiden Isparta halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Bu haber 776 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...