İş-Kur hizmet binasına kavuşuyor

7 Temmuz 2015 19:24

Uzun süredir SGK’nın binasını kullanan İŞKUR İl Müdürlüğü, 2016 Haziran ayında Davraz Mahallesindeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak. 3 milyon TL’ye mal olacak yeni bina 4 katlı olacak.

Isparta İŞKUR Müdürlüğü, gelişen ve değişen yapısına uygun modern bir binaya kavuşuyor. Davraz Mahallesine inşa edilecek, 4 katlı binanın temelleri atılıyor.

Uzun süredir SGK’nın binasını kullanan İŞKUR, 2016’da yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.  İş-Kur İl Müdürü Hüseyin Ergin, ‘’2014 yılından bu yana yeni bina çalışması içindeyiz. Yeni binamız Davraz Mahallesi’nde itfaiyenin arka kısmında olacak. Binamızın ihalesi sonuçlandı, ruhsatı alındı ve temeli atıldı. Önümüzdeki Haziran ayında inşallah bitmiş olacak.

3 MİLYON’LUK YATIRIM

3 milyon TL’ye mal olacak yeni bina 4 katlı olacak. Ayrıca binamız kuru bir bina değil sosyal donatıları da olan bir yer olacak. Yine içinde Konferans salonu, yemekhane, engellilerimizin kolay ulaşabileceği imkânlar olacak. İŞKUR çalışma alanıyla örnek bir bina olacak. Bu aşamaya kadar desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Vahdettin Özkan’a teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Bu haber 942 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...