Vergi rekortmenleri açıklandı

7 Temmuz 2015 19:25

Isparta genelinde 2014 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir ve kurumlar vergisi beyanlarına ilişkin sonuçlar belli oldu. Yıllık gelir vergisi Gayrimenkul Sermaye İradı (GMSİ) mükellefleri içinde Mehmet Can, Yıllık Gelir Vergisi mükellefleri içinde ilk sırayı Şevket Demirel ve kurumlar vergisinde en çok vergi ödeyen kurum Metro mühendislik oldu.

2014 yılı vergilendirme dönemi Yıllık Gelir Vergisi, Yıllık Gelir Vergisi (GMSİ) ve Kurumlar Vergisi beyannamesi veren mükelleflerden ilk 100’e giren rekortmenler belli oldu.

Buna göre; en çok vergi ödeyen Yıllık gelir vergisi Gayrimenkul Sermaye İradı (GMSİ) mükellefleri içinde ilk 3 sırayı Mehmet Can, ikinci sıra isminin açıklanmasını istemedi ve 3’üncü sırayı Nuri Söyleyici aldı.

En çok vergi ödeyen yıllık gelir vergisi mükellefleri arasında ilk 3 sırayı Şevket Demirel, 2’incis sırayı Atam Basmacı ve 3’üncü sırayı ise ismini vermeyen biri aldı.

En çok vergi ödeyen kurumlar vergisi mükellefleri arasında ilk 3 sırayı Metro Mühendislik, 2’incisi sırayı IYAŞ ve 3’üncüs sırayı da Mensucat aldı.

Bu haber 834 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...