“Arkamızda güzel bir eser bırakmanın çabası içerisinde olacağız”

8 Temmuz 2015 19:20

Senirkent Belediyesi ve Senirkent Yükseliş Vakfı yetkilileri SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarete; Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Ali Rıza Türker, Çetin Kalağan, İbrahim Topçu, Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı R. Ziya Örmeci, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban İliksiz, Erkan Türker, Mehmet Ali Karcı, Erdal Ulukan, Müjdat Umutlu, Mehmet Fidan, Vakıf Denetleme Kurulu Üyeleri Op. Dr. Ş. Levent Başyiğit ve Av. Faik Yıldız hazır bulundular.  

Ziyarette, "Hayırlı olsun" dileklerini ileten Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, " Meslek Yüksek Okulumuzun ilçemize önemli katkıları vardır. Bizler de bu bilinçle okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması hususunda ve Öğrencilerimize ilçemizde en iyi hizmeti vermenin gayreti içersindeyiz. Ancak, öğrencilerimiz ikamet adreslerini ilçemize taşımadıklarından bu hizmetlerimizi yaparken kaynak sıkıntısıyla karşı karşıya kalıyoruz. Bu sıkıntıyı bütün ilçeler yaşamaktadır. Durumun düzeltilmesi konusunda desteğinizi bekliyoruz." dedi.

Vakıf Başkanı R. Ziya Örmeci de, "Vakfımız öncülüğünde ilçemize üç bloktan oluşan bir yüksek öğrenim binası kazandırmanın mutluluğunu her zaman yaşıyoruz. Vakıf olarak organize ettiğimiz etkinlikler sayesinde hemşerilerimiz arasındaki birlik-beraberlik duyguları gelişmekte ve bu durum ilçemize olumlu katkılar sağlamaktadır. " dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve eşinin de Senirkent'li olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı, "Senirkentlilerin eğitime verdiği önemi ve Senirkent Meslek Yüksek Okulumuzun durumunu yakinen biliyorum. Elbirliğiyle her türlü sorunun üzerinden geleceğiz. Memleketimize hizmet ederek arkamızda güzel bir eser bırakmanın çabası içersinde olacağız" dedi.        

Bu haber 704 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...