Atatürk Stadyumu 24 saat vatandaşın kullanımında

9 Temmuz 2015 19:27

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaz aylarının gelmesiyle birlikte İstasyon Caddesi üzerindeki Atatürk Stadyumu vatandaşlarla dolup taşıyor. Vatandaşlar, özellikle gündüz aşırı sıcakların yerini serin havaya bıraktığı akşam saatlerini tercih ediyor. Stadyuma gelerek yürüyüş ve aletle spor yapan, daha sağlıklı ve formda bir yaşam sürdürmeyi amaçlayan vatandaşlar, gece saat 24.00’e kadar stadyumda sporlarını yapabiliyorlar.

Atatürk Stadyumu’nda spor yapan vatandaşlarla ilgili olarak görüş ve düşüncelerini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Stadyumu’nda yapılan çalışmalarla vatandaşların daha rahat spor yapmalarını sağladıklarını belirtti. Vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine  daha fazla katkı sağlamak için Stadyumda geçtiğimiz aylarda zemininden, tribünlerine kadar baştan sona yenileme çalışması yaptıklarını dile getiren Gevrek, Stadyumun 24 saat vatandaşların kullanımında olduğunu söyledi.

Müdür Gevrek, konuşmasının devamında; “Biz her alanda, her yaştan insanımızın spor yapmasını destekliyoruz. Biz de ilimizdeki stadyumda her yaştaki vatandaşımızın spor yapması için uygun ortam hazırlamaya çalıştık. Yürüyüş yolu yenilendi ve burada insanların aletli spor yapmalarını sağlamak için değişik aletler alındı. İşte tüm bunlar sporda daha sağlıklı olmak, daha sağlıklı yaşamak için yapıldı” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Stadyumda son derece güvenli bir ortamda vatandaşları spor yapmaya davet ederek, spor yapan insanların daha sağlıklı, daha huzurlu, daha mutlu insanlar olduklarını görmekten büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

Stadyuma hemen hemen her akşamüzeri gelerek yürüyüş yaptığını dile getiren vatandaşlardan Ahmet Özdemir de, konuşmasında; “Stadyumumuz gerçekten çok güzel oldu. Pistleri yenilendi. Yürüyüş yolları baştan sona değişti ve modern bir hale geldi. Ben yıllardır akşam üzerleri Stadyuma gelerek eşimle birlikte spor yaparım. Bize bu imkanları sağlayan başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 1051 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...