KOSGEB’den 6 firmaya kurumsallaşma ve markalaşma desteği

9 Temmuz 2015 19:32

KOSGEB, markalaşmak ve kurumsallaşmak isteyen işletmelere hibe desteği için çağrıya çıkmıştı. Bu doğrultuda Isparta’da 6 firmanın projesi kabul edildi.

KOSGEB, markalaşmak ve kurumsallaşmak isteyen işletmelere hibe desteği sağlayacak. Isparta KOSGEB İl Müdürlüğü de bu doğrultuda hibe desteği vermek için çağrı yapmıştı. Isparta’dan aralarından Rosense'nin de bulunduğu toplam 6 firmanın proje başvurusu kabul edildi.

KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım markalaşma desteği ile ilgili yaptığı açıklamada "kurumsallaşma ve markalaşma hedefi ile firmalar tarafından başvurular yapıldı. Bu başvurulardan 6 tanesi Ankara'da düzenlenen kurul komisyonunda kabul edildi. Bunlar içerisinde Rosense gibi Isparta’nın önde gelen firmaları da var. Bu 6 firmanın kurumsallaşma ve markalaşma projeleri desteklenecek. Isparta’mıza hayırlı olsun" dedi.

Kurumsallaşma ve markalaşma projeleri kabul edilen firmalara %50 hibe desteği sağlanacağına dikkat çeken KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım Firmalar belirlediği hedef kapsamında yapacağı faaliyetler için harcayacağı rakamın %50'sini hibe desteği olarak alabilecek. Bunun içinde eleman istihdamı, tanıtımlar, danışmanlık hizmetleri, makine teçhizat alımı gibi destekler var" diye konuştu.

Bu haber 766 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...