Resim Çalıştayı ve Şenlik düzenlendi

10 Temmuz 2015 16:44

Yenişarbademli Belediyesi ilçenin tanıtımı ve önümüzdeki yıllarda farkındalık yaratmak için önemli bir çalışmaya imza atıyor.

1 Ağustos’ta düzenlenecek olan Pınargözü şenlikleri öncesinde “Uluslararası Resim Çalıştayı” yapılacak. Çalıştaya Türkiye’nin önemli ressam ve hocalarının katılacağını belirten Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem, hem Çalıştay, hem de şenliklere herkesi beklediklerini söyledi.

Erdem, ilçenin tanıtımı ve geleceği için bütün imkanlarını seferber ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“İlçemize yatırımların gelmesi, yeni düzenlemelerin yapılması için koruma kalkanının yumuşatılması gerekiyor. Bu yönde çalışmalara başlandı. Bizde Pınargözü bölgesinin turizm alanı olarak hizmet vermesi, bungalov evler yapılması ve motor ve diğer araç sporlarının parkurlarının ilçeden geçmesi gibi çalışmalarımız var. Yenişarbademli tam bir doğa harikası.

Korumanın yumuşatılması çalışmaları sürürken, biz de ilçemizin farkındalık kazanması  ve tanıtım için çalışmalara şimdiden başladık.

“Uluslararası Resim Çalıştayı” nda ressamlarımız ilçemizde resimler yapacaklar, bir hafta doğa ile baş başa kalacaklar. Daha sonra bu resimleri İstanbul’da sergileyeceğiz. Hem resim sergisi, hem de resimlerde ilçemizin tanıtımı olacak. Misafirlerimize ilçemizi anlatacağız. Bu tür etkinliklerimiz aralıksız sürecek. Belirli bir süre sonra Yenişarbademli farklı bir ilçe olacak.

Tek hedefimiz var: İlçemizini güzelleşmesi ve insanlarımızın refah içinde yaşaması. Bunun içinde farklı projeler üzerinde çalışıyoruz.”

Bu haber 737 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...