ultrAslan Isparta iftar yemeği verdi

11 Temmuz 2015 10:07

7.Geleneksel ultrAslan Isparta İftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'ın Isparta temsilciliğinin bu sene 7.sini gerçekleştirdiği iftar yemeğine katılım oldukça fazlaydı.

 Ücretsiz olarak gerçekleştirilen İftar yemeğinde davetliler Isparta düğün yemeği olarak bilinen Çorba, etli kuru fasulye, kabune ve İrmik helvasıyla İftarlarını yaptılar. İftar sonrası  ultrAslan Isparta İl Koordinatörü Kayacan Gürdal açıklamalarda bulundu.

Gürdal " Her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar organizasyonumuzun bu sene 7.sini ALLAH'a şükür gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayıp gelen herkese teşekkürler. Bu sene önceki senelerden farklı olarak iftar yemeğimizi ücretsiz vermeyi planladık ve çok şükür gerçekleştirdik. Bunu gerçekleştirmemiz de bizlere yardımcı olan tayfa üyelerimize, ailelerimize, Isparta esnafımıza ve tüm iş adamlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Eksik fazla demeden herkesin çorbada tuzu olması için liseli kardeşlerimizle ve diğer tayfa üyelerimizle birlikte gece gündüz demeden çalıştık ve çok şükür iftarımızı gerçekleştirdik. Biz ultrAslan Isparta olarak sadece maça gidip bağıran, takım destekleyen bir taraftar grubu olmanın dışında Isparta'nın en büyük Sivil Toplum oluşumlarından biri olduğumuzu yaptığımız güzel işlerle herkese gösteriyoruz, göstermeye devam ediyoruz. Ayrıca bugün buraya gelen davetimizi çevirmeyen Isparta Yürüme Engelliler Derneğine, Türk Kızılay’ına ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen." şeklinde konuştu.

Bu haber 721 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...