Andante Dergisi, Eğirdir Klasik Müzik Festivali´ne yer verdi

11 Temmuz 2015 10:19

Türkiye'nin Klasik Müzik Dergisi olan ve bu alanda markalaşam Andante Dergisi , bu ayki yayınında Eğirdir Klasik Müzik Festivaline de yer verdi.

20 Temmuz-16 Ağustos 2015 tarihleri arasında Eğirdir'de yapılacak olan Klasik Müzik Festivali şimdiden adından söz ettirmeye başardı. Andante Dergisi'nin "Eğirdir'de destek olunması gereken idealist bir festival"başlığı ile yayınladığı haberde, Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçede yaşayan gençlerin, Piyano, Keman ve Flüt çalabilmeleri, nota öğrenmeleri ve müziğin büyülü dünyasına girmeleri konusunda Klasik Müzik Festivali'nin büyük önem taşıdığına değindi.

Eğirdir'de bu yıl ilki düzenlenecek olan festival'de Alla Blatow , Lala Margulis ve  Zeynep Yurdakul gibi tanınmış piyanistlerin dışında Klavyeli Çalgılar Eğitmenleri Fulya Kapucugil, Seren Saraç, Zeynep Kökten, Üflemeli Çalgılar Eğitmenleri Elif Begüm Edirne, Meltem Güler, Merve Kuşoğlu, Pelin Pektaş Telli Çalgılar Eğitmenleri, Bengi Çetin, Ebru Söylemez ve Pınar Haybat görev alacaklar.

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...