Belediye yeni cenaze yıkama aracı aldı

11 Temmuz 2015 10:26

Isparta Belediyesi, hizmetlerini daha hızlı ve kaliteli vermek  amacıyla bünyesindeki araç yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın geçen belediye başkanlığı döneminde belediyeye çok sayıda iş makinesi başta olmak üzere itfaiye ve çok sayıda araç kazandırıldı. Belediyeye son olarak da Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere cenaze yıkama aracı alındı. Başkan Günaydın, belediye bünyesine ayrıca yeni cenaze nakil araçları da kazandırmak istediklerini söyledi.

Halife Sultan Mahallesi Mezarlığı’nda incelemelerde bulunan ve çevre düzenlemeleri ile diğer çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, son olarak belediye bünyesinde hizmet verecek olan ve yeni alınan cenaze yıkama aracını da inceledi.

Isparta Belediyesi’nin her konuda başarılı olduğunu ve bunun bir payının da bünyelerine kazandırılan araç gereç ve iş makineleri sayesinde olduğunu ifade eden Günaydın, “Belediye denince beşikten mezara kadar hey şey belediyeyi ilgilendiriyor.  Mezarlıklar konusunda da ciddi çalışmalar yapıyoruz. Zengin, fakir demeden hiçbir sıkıntı çektirmeden rahat bir şekilde nasıl hizmet edilebilir bunun çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın cenazelerini evlerinin önünde yıkama arzuları oluyor. Dar sokaklarda hizmet verilmesi gerekiyor. Bu sokaklarımıza girebilecek bir araç aldık. Aracımız her türlü donanıma sahip. Cenaze nakil araçlarımızda da yenilemeye gideceğiz. Şehirlerarası ulaşımda talepleri yerine getirmekte zaman zaman zorlanıyoruz. En kısa zamanda da bu araçlarımızın sayısını artıracağız” dedi.

Isparta Belediyesi olarak vatandaşların her sorununun anında çözüldüğü bir sistemle çalıştıklarını dile getiren Başkan Yusuf Ziya Günaydın,  “Cenaze ve mezarlık konusunda da birçok ile nazaran çok daha iyi çalışan bir belediye konumundayız. Cenaze sahiplerimizin maddi ve manevi anlamda üzülmeden definlerini hızlı bir şekilde yapabildikleri bir mezarlıklar müdürlüğü oluşturduk” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 677 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...