Miniklerin Yeni Gözdesi Rüya Park

13 Temmuz 2015 19:07

Eğirdir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda açılan Rüya Parka çocuklar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Rüya Park'ın son olarak konukları Isparta'da okul öncesi eğitim veren Özel Çocuk Adası Anaokulu öğrencileri oldu.  Doyasıya keyifli bir gün geçiren öğrenciler, çeşitli hayvanları yakında görüp tanıma fırsatı bulurken, bisiklete binerek fotoğraf çekildiler.

Eğirdir Belediyesi Başkan Ömer Şengöl, “Havaların ısınması ve yılsonu olması sebebiyle çeşitli okullardan öğrencilerimiz buraya gelmektedirler ve doyasıya eğlenmektedirler. Bugünde Özel Çocuk adası Anaokulu öğrencilerimiz buradalar. Çocuklar çok eğlendiler, bütün okulları, öğrencileri ve çocukları buraya bekliyoruz. Bu gün çocuklarımız şansına biskletlerde geldi ve çok sevindirler. Onları böyle sevinçli görmek beni de ziyadesi ile memnun etti" dedi.

Pikniğe gelip hayvanları gören ve bisiklete binen öğrenciler, hayvanları çok sevdiklerini ve aileleri ile birlikte tekrar buraya geleceklerini söylediler.

RÜYA PARK'TA DOĞA İLE İÇ İÇE BİSİKLET TURU

Eğirdir Belediyesi Rüya Park'ta halkın kullanması amacıyla 11 adet Bisiklet alarak, Doğa ile iç içe Bisiklet turu imkanı sunuyor.

Eğirdir Belediyesi Rüya Park'ta yenilikler devam ediyor. Çocukların hoş vakit geçirebilmeleri ve rüya park ziyaretçilerinin gezilerinde kullanılması amacıyla Eğirdir Belediyesi tarafından 11 adet bisiklet alınarak halkın hizmetine sunuldu. 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl" Ruya Park artık Eğirdir'in yeni yaşam alanı. Buraya gelen ziyaretçilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bizde burada yeniliklere devam ediyoruz. Bir çok Okul öncesi eğitim veren okullarımız, anasınıflarımız, kreşlerimiz pikniklerini burada düzenliyor. Rüya parka gelen çocuklarımızın isteği üzerine bizde belediye olarak 11 adet bisiklet alarak bu doğa güzelliklerinin içinde bisiklet turları yapmak isteyen vatanadaşlarımız için bisiklet temin ettik. Bisikletlerimizi burada çok küçük bedeller ile kiralamayı planlıyoruz . Rüya Park'ta her geçen gün yeniliklerimiz devam edecek. Herkesi buraya davet ediyoruz"şeklinde konuştu. 

 

 

 

Bu haber 701 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...