Iyaşpark Şarkısını Arıyor…

13 Temmuz 2015 19:17

Iyaşpark AVM, reklam şarkısı için yarışma düzenliyor. Yarışmaya katılmak isteyenler,  10 Ağustos’a kadar  Iyaşpark’ın facebook sayfasından şiir ya da sözlerini ulaştırabilecekler. Avm yönetimi tarafından oluşturulan kurul, yarışmaya katılanların paylaştıkları şarkı sözlerini değerlendirip, kazanan yarışmacıyı belirleyecek. Yarışmanın galibi 500 TL Alışveriş Hediye Çeki kazanacak.

Yarışma ve başvuru şartları ile ilgili olarak Iyaşpark AVM’den yapılan duyuruda; “Iyaşpark Avm reklam şarkısını arıyor, bu şarkının sözlerini siz belirleyin.

Facebook sayfamızdan yarışmaya katılıp, 8 satırdan oluşan,  Iyaşpark AVM’nin sizin için ne ifade ettiğini belirten  şiir veya sözleri yarışma görselinin yorum bölümüne yazın.

Avm yönetimi tarafından oluşturulan kurul, yarışmaya katılanların paylaştıkları şarkı sözlerini değerlendirip, kazanan yarışmacıyı belirleyecek. Kazanan talihli, web sitemizden ve facebook sayfamızdan bildirileceklerdir.

Yarışma, 10 Ağustos 2015 saat 15.00’te sona erecektir.

Yarışma ile ilgili her türlü soru, öneri ve şikâyetleriniz içininfo@iyasparkavm.comadresine e-posta gönderebilirsiniz.

Iyaşpark AVM önceden haber vermeksizin katılım koşullarını değiştirebilir, veya kampanyayı iptal edebilir. Uygulamaya katılan herkes katılım koşullarını okuyup kabul etmiş sayılır.

Bu yarışmaya katılanlar, katılım koşullarını ile gizlilik kurallarını kabul etmiş sayılırlar. Uygulamaya katılanlar bu kurallara ve yasalara uygun davranmayı, başkalarının haklarına zarar vermemeyi kabul ederler. Kurallara aykırı davranan kullanıcıların uygulamadan çıkartılma hakkı saklı tutulur ve sayfaya erişimi engellenebilir.

KURALLAR :

Telif hakkına tabi olacak her hangi bir eserden alıntı yapmak kanunen yasaktır

Diğer yarışmacıların sözlerinden alıntı yapmak yasaktır

Yukarıda belirtilen maddelerin herhangi birine aykırı davranan yarışmacı diskalifiye edilir

Facebook sayfamıza üye olmak için : https://www.facebook.com/iyasparkavm

Web sitemize üye olmak için : http://www.iyasparkavm.com

ÖDÜL :

500 TL Alışveriş Hediye Çeki (AVM içerisinde geçerlidir.)

Bu haber 720 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...