Belediye Bayram tedbirlerini aldı

15 Temmuz 2015 15:17

Isparta Belediyesi Ramazan Bayramı nedeniyle tedbirlerini artırdı. Halkın huzur ve güven içerisinde bayram kutlamalarını gerçekleştirmesi için tüm tedbirler alındı. Başta Ramazan bayramı süresince temizlik konusunda hassasiyet gösterecek olan belediye gıda ürünleri konusunda da denetimlerini sürdürecek. Yedişehitler mahallesinde her hafta Cuma günü kurulan Pazar da bayram dolayısı ile Perşembe gününe alındı. Böylece vatandaşlar bayram öncesi Pazar alışverişlerini rahatlıkla yapabilecekler.

NÖBETÇİ FIRINLAR BELLİ OLDU

Bayram’da nöbetçi olacak fırınlar işe şu şekilde belirlendi. 1. Gün Yeşil Yayla Ekmek, Taş Değirmen Ekmek, Yeni Salman Ekmek fırını görevli olacak. 2. Günü ise Yeşil Yayla, Taş Değirmen Ekmek, Yeni Salman Ekmek, Aksu ve Helal Ekmek Fırını nöbetçi olacak. Bayramın son günü ise Yeşil Yayla Ekmek, Taş Değirmen Ekmek, Yeni Salman Ekmek, Aksu ve Helal Ekmek Fırınları görevli olacaklardır.

Vatandaşların bayram süresince karşılaşabilecekleri olumsuzluklar için de alo 153 (alo zabıta) müdürlüğünü aramaları gerektiği bildirildi.

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...