‘Şekere Hayır’ yürüyüşü düzenlenecek

12 Kasım 2012 19:20

‘Şekere Hayır’ yürüyüşü düzenlenecek

Diabet Günü’ne kapsamlı etkinlik

Türk Diabet Cemiyeti Isparta Şubesi Başkanı Mustafa Aytaç, bu yıl 14 Kasım Dünya Diabet Günü’nü geçmiş yıllara göre daha kapsamlı olarak kutlayacaklarını belirterek, İnsanların Diabet’e duyarlılıklarını artırmak için ‘Şekere Hayır’ Yürüyüş gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Isparta Diabet Cemiyeti her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinliklerle “Dünya Diabet Günü”nü kutlayacaklarını bildirdi. Dün Davraz Yaşam Hastanesi toplantı salonunda bir basın toplantısı yapan Türk Diabet Cemiyeti Isparta Şube Başkanı Ecz. Mustafa Aytaç,14 Kasım Dünya Diabet Günü’nde yani yarın  yapacakları etkinlikleri açıkladı.

Buna göre etkinlikler çerçevesinde 13 Kasım Salı günü saat 10.00’da Isparta Belediyesi önünden, Valilik önüne kadar yürüyüş yapacaklarını söyleyen Aytaç 14 -15 Kasım Çarşamba ve Perşembe günü Isparta Merkez Kaymakkapı Meydanında kurulacak çadırda 09.00 – 12.30 saatleri arasında ücretsiz şeker ve tansiyon ölçümleri için tüm Isparta halkını davet etti.

Türk Diabet Cemiyeti Isparta Şubesi Başkanı Aytaç,bu yıl etkinliklerin Süleyman Demirel Üniversitesi ile işbirliği içinde yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

Bu haber 732 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...