“Bu kez somut bir projeyle çıkacağız”

15 Temmuz 2015 15:19

Belediye, en büyük kentsel dönüşüm projesini Davraz’da başlatmak için anket yapmış ve ankette yüzde 65 ‘evet’ çıkmıştı. Sonuçtan memnun olmayan Başkan Günaydın, Davraz sakinlerinin karşısına bu kez somut projeyle çıkacaklarını belirterek, “Yeni bir anket daha yapacağız. Projeyle sonucun yüzde 90 ‘evet’ çıkmasını bekliyoruz” dedi.

Davraz Mahallesi’nde yapılacak çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, büyük kentsel dönüşüm projesi için Davraz Mahallesi üzerinde durduklarını belirtti. Günaydın, “Daha önce Davraz’da bir anket yaptık bu ankette yüzde 65 çıktı. Seçim döneminde halk ne isterse ben onu yaparım demiştim. Onu da Kentsel Dönüşümde Davraz Mahallesi için yerine getirmek istiyorum. Biraz daha projelendirme safhasına girdik. Bunu halka proje ile anlatacağız. Bu anket sonucunun yüzde 90’ları bulmasını arzu ediyorum. Halk ne isterse onu yaparım sözünü yüzde 90’ların yerine getirebileceğini düşünüyorum. Yakın tarihinde Davraz Mahallesi’nde bir anket daha yapacağız. Halka o projeyi de açıklayacağız” dedi.

Yüzde 65 ‘evet’ çıkan anketin proje sunulmadan yapıldığının altını çizen Günaydın, “Şimdi projelendiriyoruz. Şunu alacaksınız, şunu vereceksiniz, şu kat yüksekliğinde olacak şeklinde somut bir proje sunacağız. Vatandaş inceledikten sonra anketimizi yapacağız. Daha sonra da çalışmaları

Öte yandan kentsel dönüşüm konusunda Ispartalının tam farkında olmadığını belirten Günaydın, “Mahallelerde bazı hazırlıklar yaptık onlar da Meclisten geçti. Emre, Gülcü, Sülübey, Sidre Mahallelerinde yeni bir kentsel dönüşüme hazırlık şeklinde netleşmiş imar planında yeşil alanlar koyduk. İçinde küçük göletler de var. Bunlar güzel projeler” dedi.

 

Bu haber 717 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...