Çay Boyu´na yeni imaj

12 Kasım 2012 19:19

 

Isparta Belediyesi tarafından Kafeler Bölgesi’nde yapılan renkli asfalt uygulamasının bir benzeri de Çayboyunda gerçekleştirilecek.

 

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında Kesikbaş Türbesi ile Gökçay Kavşağı arasında kalan yolun parke taşları kaldırıldı. Yoldaki altyapı eksiklikleri giderildi, stabilizesi serildi.

Akşamın geç saatlerine kadar süren çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yolu kısa sürede bitirmek istediklerini, yoldan sökülen parke taşlarının bir başka yerde değerlendireceklerini söyledi.

Günaydın, “Bu yola yeni bir kaplama sistemi düşünüyoruz. Doğalgaz hattı geçti, bir önceki belediye başkanlığı dönemimde yağmur suyu hattı yapılmıştı. Yolda bazı eksikliklerimiz çıktı bunlar tamamlandı. Şu anda eksiklikler giderildi. Gecenin geç saatlerine kadar çalışıyoruz. Stabilize çalışmaları tamamlandı. Çalışma arkadaşlarımız mesai mefhumunu unuttu, çalışmalara odaklandık. Özel asfalt kaplama yapılarak, renkli uygulama yapılacak. 2 ayda bitecek bir çalışmayı arkadaşlarımızın da çalışkanlıklarıyla bir haftada bitiriyoruz. Yağmurlu günlerde de çalışıyoruz, yağmur bize zaman zaman fırsatta oluşturuyor. Stabilizemizi daha iyi yerleştiriyoruz. Zaman kaybını önlemek için büyük uğraş veriyoruz. Güzel olan çayboyumuz daha da güzelleşecek, vatandaşlarımız burayı daha çok sevecek. Bu güzel caddemizde şimdiden Isparta halkımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

 

 

 

Bu haber 657 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...