BİK Genel Müdürü Isparta’ya geldi

12 Kasım 2012 19:10

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Isparta’ya geldi

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Isparta’nın bilim şehri olduğunu öğrenmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Kurum olarak Isparta ile her zaman istişare halinde çalışmaktayız” dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan’ın davetlisi olarak Isparta’ya geldi.

Isparta basını ve sorunlarıyla yakından ilgilendiği bilinen Mehmet Atalay, geçtiğimiz hafta Alanya’da Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karahan ile özel bir görüşme yapmış ve problemleri birinci ağızdan dinlemişti. Başkan Karahan’a sorunları çözmek için en kısa sürede Isparta’ya geleceğini belirten Atalay dün Isparta’ya geldi.

ATALAY’DAN VALİ OĞUZ’A ZİYARET

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Isparta temasları çerçevesinde dün saat 13.00’de Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti.  Vali Oğuz, Atalay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Isparta’mız hem bilim hem ilim şehridir. 60 bine yaklaşan üniversite ile de ayrıca bir öneme sahiptir. Ayrıca, basın ve ilan konusunda da Isparta’da herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Gazeteci arkadaşlarımızla diyaloglarımız son derece iyidir” dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay  da; “Isparta’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Isparta’nın güller diyarı olduğunu biliyordum ama ilim şehri olduğunu şimdi sizden öğrendim ve çok mutlu oldum” dedi.

GAZETE SAHİPLERİ İLE TOPLANTI

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay saat 14.00’de ise Isparta’da yayın yapan gazetelerin sahipleri ve genel yayın yönetmenleriyle bir araya geldi ve toplantı yaptı. Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıda gazetelerin basın ve ilan konuları ayrıntılı olarak ele alındı.

 

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...