“Üste para bile vermeleri gerekiyor!”

25 Temmuz 2015 10:06

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Genel Meclisi’nin İl Özel İdare alanına karşılık Böcüzade parkından 11 bin m2 yer talep etmesine kızdı. Günaydın, ‘’Üste bize para vermeleri gerekirken bir de afaki büyüklükte yer istiyorlar. Hizmetimizi bu şekilde önleyemezsiniz’’ dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile İl Genel Meclisi arasındaki bağlar koptu kopacak. Daha önce Başkan Günaydın’ın otopark yapmak üzere istediği eski İl Özel İdare alanına tamam diyen İl Genel Meclisi buraya karşılık Böcüzade Parkı’ndan 11 bin m2 yer talep etmişti. Başkan Günaydın bu talebe sinirlendi. 

‘’BU BİR BİLGİSİZLİKTİR!’’

Bilirkişi tespitine göre eski İl Özel İdare alanına karşılık Böcüzade Parkı’ndan en fazla 4000 m2 yer verilmesinin uygun bulunduğunu ifade eden Günaydın, şunları söyledi; ‘’Bilirkişi tespit etti; 4 bin m2 üzerinde durmayın dedi. Hadi devletten alıp devlete veriyorum diyerek 5 bin m2 olabilir dedik. Hiçbir yere haber vermeden teklifi 11 bin m2 yapıyorlar. Biz o alanın altını kullanacağız kardeşim. Biz Isparta’ya büyük hizmet olarak otoparkı yapıyoruz. Diyor ki imarda şu maddeyi de vereceksin. Bu bir bilgisizliktir, hizmete karşı gelmek ve olumsuzluktur. MHP’li meclis üyelerimiz orada yardımcı oluyorlar. Ama onlar MHP’li üyelerin tekliflerine ret veriyorlar. Ben ret mi veriyorum? Benim de AK Partili Meclis Üyelerim var. Onlarla birlikte çalışıyoruz. Her şeye ret mi veriyoruz?

‘’ALDIKLARI KARAR CİNAYET KADAR KÖTÜDÜR!”

Üstelik bize para vermeleri lazım. Eski özel idare alanı artık yeşil alandır. Isparta halkı da bunu istemiştir. Isparta halkının isteği doğrultusunda biz burayı yeşil alana çevirdik. Halkın üstünde bir istekte bulunamazlar. Ey meclis boş şeylerle uğraşmayın. Süleyman Demirel Kongre Merkezi’yle arkayı alacağız diyorlar. Ne biçim kafa bu? Orası ebedi olarak yeşil alan olarak kalacak. Siz inşaat bile yapamazsınız. Bunu alışveriş bittikten sonra söylesem daha iyiydi ama ben mert ve dürüst bir adamım. Aldıkları karar cinayet kadar kötüdür.

“HİZMETLERİ YOK EDİYORSUNUZ”

Burası 900 m2 bile gelmiyor. Ona karşılık 11 bin m2 istiyorlar. Bir daha da teklif yapacağız diyorlar. Yapma kardeşim. Başına çarp, ben Isparta halkına hizmet ediyorum. Bedava vermen lazım. MHP kaos yaratıyor diyor. Kaosu sen yaratıyorsun. Hizmetleri yok ediyorsun ey meclis ve ey meclis başkanı. Mızır mızır konuşmanın bir neticesi yok. Açıkça konuşun. Burayı bu şekilde önleyemezsin.’’

Bu haber 662 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...