SP yeni bir seçimin startını verdi

28 Temmuz 2015 18:49

Partisinin il divan toplantısına katılan Saadet Partisi Isparta İl Sorumlusu ve Antalya İl Başkanı Hasan Gülda, son günlerdeki terör olaylarının yeni bir hükümetin kurulamaması nedeniyle oluşan boşluktan kaynaklandığını ileri sürdü.

Saadet Partisi il teşkilatının Temmuz ayı İl Divan Toplantısı hafta sonu parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi Isparta İl Sorumlusu ve Antalya İl Başkanı Hasan Güldal, İl Başkanı Âdem Oflaz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda son günlerde artan terör olayları masaya yatırıldı.

EN AĞIR KAYIP VERDİRİLMELİ

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Âdem Oflaz, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyük bir devlet olduğunu ve böyle teröristlere meydanın bırakılmaması gerektiğini belirterek, acilen bu konuda bir çalışma yapılması ve teröristlere en ağır kaybın verdirilmesi gerektiğini belirtti.

TERÖRÜN HAKKINDAN ANCAK BİZ GELİRİZ

Saadet Partisi Isparta İl Sorumlusu ve Antalya İl Başkanı Hasan Güldal’ın da gündeminde terör olayları vardı. Güldal, şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en iyi yönetimi Refah – Yol hükümeti döneminde görmüştür. Değerli büyüğümüz ve Onursal Genel Başkanımız merhum liderimiz Necmettin Erbakan hükümet olduğu dönemde tüm konularda olduğu gibi terör konularında da son derece etkin çalışmalar yapılmıştır. Yıllarca ülkemizde sürer terör olaylarının tek sebebi Amerika’nın Türkiye üzerinde oynadığı oyunlardır. PKK ve IŞİD terör örgütleri de Türkiye’ye saldırarak Amerika’nın maşası konumundadırlar. Refah Yol – Hükümeti döneminde de Amerika ülkemizdeki etkisini sürdürmeye çalışmış ve Çevik Kuvvet’in ülkemizde kalmasını istemişti. Ama bizim hükümetimiz ne yaptı. Çevik Kuvvet olayını bitirdi. Bizim hükümetimiz zamanında ne PKK ne başka terör örgütleri bu kadar etkili olamıyorlardı. Yani, terörün hakkından ancak biz geliriz. Bu açıkça bir kez daha ortaya çıkmıştır.”

SİYASİ BİR BELİRSİZLİK VAR

Öte yandan 7 Haziran seçimlerinin ardından ülkenin boşluk içinde olduğunu ileri süren Güldal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçimlerin üzerinden neredeyse 1,5 ay geçmesine rağmen bir türlü hükümet kurulamamış ve dolayısıyla siyasi bir belirsizlik vardır. Bu da tabi başta terör olmak üzere birçok kesimi ayaklanmasına ve bu boşluktan yararlanmaya itmektedir. Onun için ülkemizde bir an önce koalisyon hükümeti kurulması ve kaosa doğru sürüklenen ülke içinde bulunduğu bu durumdan kurtarılmalıdır.

SAHAYA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İNİYORUZ

Bilindiği gibi ülkemizde 7 Haziran’da bir Genel Seçim yaşadık. Biz parti olarak bu seçimden bir hafta sonra İl Başkanlarımızı ve Genel İdare Kurulu Başkanlarımızı Ankara’da toplayarak seçimi enine – boyuna masaya yatırdık. Ardından, 550 Milletvekili adayımızı bir hafta sonra topladık ve onlara da görüşlerini sorduk. Hepsine ayrı ayrı söz verildi ve düşünceleri alındı. Bu iki önemli toplantının ardından arazi çalışmalarına başladık ve sahaya güçlü bir şekilde iniyoruz. Yeni bir seçimin startını verdik. Biz çalışmalarımıza farklı bir boyuttan bakıyoruz. Biz, İslam ölçüleri içinde çalışma yürütüyoruz. Çünkü bizde halka hizmet hakkı hizmet düsturu esastır. Biz, halkımıza hizmeti bu düstur çerçevesinde yapıyoruz. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımız bu yönde çalışmalarına başladılar.”

 

Bu haber 815 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...