“Tank, helikopter ya da insansız hava aracının bir parçasını Isparta’da üretebiliriz”

28 Temmuz 2015 18:52

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, OSTİM’de üretilen tank, helikopter ya da insansız hava araçlarının bir parçasını Isparta’da üretmek için girişimde bulundu. OSTİM yetkileri önümüzdeki günlerde ilimize gelerek incelemede bulunacaklar.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta adına önemli bir girişimde bulundu. Geçtiğimiz gün Ankara Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi’ni (OSTİM) ziyaret eden Başdeğirmen, yeni gelişmeler hakkında bilgi alarak yapabileceklerini aktardı. Bunun üzerine OSTİM yetkililerinin de Isparta’ya gelmek istediklerini bildiren Başdeğirmen, ‘’OSTİM tek başına bir helikopteri ya da insansız hava aracını (İHA) yapılabiliyor. Bu gelişmeler bizi onurlandırıyor. Biz de bu gelişmelerin içinde olmak istediğimizi anlattık. OSTİM yetkililerini önümüzdeki günlerde Isparta’yı ziyaret edecekler.

BİZ DE BİR PARÇASINI ÜRETEBİLİRİZ

OSTİM’e destek vermek için bir çalışma içindeyiz. Belki tank, helikopter ya da insansız hava aracının bir parçasını Isparta’da üretebiliriz. Ayrıca vagonlar yapılıyor biz de yapabiliriz. Böyle böyle biz de bunun içine girmeye çalışıyoruz. Başarılı olacağımız inancı içindeyim’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 803 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...