Hedef yüzde 100 kapasite

30 Temmuz 2015 18:53

Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aksoy hastanenin %100 kapasitede olduğunu söyledi. Türkiye'nin eski kemik hastanelerinden olan Isparta-Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi dünyanın en güzel tatlı su golü olan Eğirdir Golünün yamacında kurulan, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi bir zamanlar tüm Ortadoğu ve Batının bazı ülkelerine hitap ediyordu. Fakat çeşitli sebeplerden dolayı eski etkinlikleri kaybetmiş olan hastane bugün tekrar yüzde 84 kapasite ile çalışma özelliğine sahip oldu.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Beşir Andaç Aksoy konuyla ile ilgili şunları söyledi;

"Hastanemiz yarım aşırı geçen zaman diliminde kurulmuştur. Kurulduğu zamandan beri tüm Türkiye için ortopedi hastalıklarına şifa kaynağı olmuştur. Bugün ağırlığı ortopedi olmak üzere farklı birçok branşlara hitap etmektedir. Ortopedi 5 diğer branşlarda 13 olmak üzere toplan 18 uzman doktor bulunmaktadır. Ayrıca 2 diş hekimi ve 2 eczacı mevcuttur. Özellikle 2015 yılının başından itibaren Sağlık Bakanlığımızın ve Isparta Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından ciddi oranda destek almaktayız.

 Bugün teknolojinin en sonu olarak kullanılan modern aletler mevcuttur. Yüzde 80 kapasite ile eski günlerine kavuşmuştur. Amacımız; önce insana hitap etmektir, sonra güler yüz ve saygı ile hastalara tedavi sunmaktır. Amacımız kapasiteyi yüzde 100'e çıkarmaktır. Şuanda 150 yatak kapasitemiz var. En son Robotik yürüyen cihazı ile bölgede yürüyemeyen engellilere çok ciddi tedavi imkanı sunulmaktadır. Ayrıca spor cihazları da miniskül ve ön çapraz bağı, kapalı omuz cerrahi, kök hücre ve PRP tedavilerinde güncel olarak tedaviye başlanmıştır.

Ayrıca 10 santim ayak bacakları uzatılmaktadır. Artık Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi eski hüviyetine kavuşarak Ortadoğu ve Batı ülkelerine tekrar hitap edecektir.

Bu haber 981 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...