Kick Boks Şampiyonası Sona Erdi

31 Temmuz 2015 14:58

Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (Bay-Bayan) Türkiye Kick Boks Şampiyonası ile Isparta Kick Boksa doydu.

Işıkkent Spor Salonu’ nda düzenlenen 23 Temmuz Perşembe günü saat 15:00’ da yapılan seremoni ile başlayan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (Bay-Bayan) Kick Boks Şampiyonası 30 Temmuz Perşembe günü sona erdi.

8 gün boyunca mücadeleler kıran kıran devam ederken Güller Diyarı Kick Boks’ a doydu. Ulusal anlamda en üst seviyedeki bu organizasyon hem sosyal hem ekonomik olarak en üst düzeyde katkıda bulundu.

Müsabakalar Point Fighting (Büyükler,Gençler,Yıldızlar ve Minikler), Light Contact (Büyükler,Gençler ve Yıldızlar), Kick Light (Büyükler) Branşlarında düzenlendi.

Yapılan Seremonide Kick Boks sporuna emeği geçen ve şampiyonanın düzenlenmesinde katkıda bulunanlara plaket verildi.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan adına plaketi Vali Yardımcısı İsmail Akman alırken, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Kick Boks İl Temsilcisi Şöhret Ali Gülsever’ e de katkılarından ötürü plaket verildi.

Plaket takdimi esnasında Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı tarafından plaket alanlara boks eldiveni giydirilirken seremoni renkli anlara sahne oldu.

Müsabakalarda 3000 sporcu 200 hakem nezaretinde 8 tatamide mücadele etti. Müsabakaları Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı Işıkkent Spor Salonunda turnuva boyunca takip etti. Müsabakalar sonunda 65 KİLO BAYAN KİCK LİGHT CONTACT dalında ilimiz adına yarışan Sümeyye Barbaros Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu haber 1257 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...