Darıderesi ve Direkli’de elektrik kesintisi

1 Ağustos 2015 10:45

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 2 Ağustos 2015 Pazar günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Darıderesi ve Direkli Köylerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Isparta İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

2 Ağustos 2015 Pazar günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında M-3 TR-76 (Yıldızhan Cami) trafosundan Direkli çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Darıderesi ve Direkli Köyleri ile Isparta Belediyesi Asvalt Şantiyesi, İspaş, Kadir Ünlü taş ocağı ve Direkli Asvat Şantiyesi ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Bu haber 679 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...