Her ilden hasta geliyor

1 Ağustos 2015 10:50

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Op .Dr. Beşir Andaç Aksoy, Eğirdir'in popülasyonunun artırılması gerektiğini söyledi. Aksoy, "Bizim ocak ayında göreve başladık. 7 ayı bitirmiş durumdayız. Eskiden çok aktif bir hastaneydi. Türkiye'nin her yerinden hasta geliyordu. Ama hasta sayısı giderek düşüyor. Bunun nedenlerinden bir tanesi artık her yerde, her türlü tedavi yapılmaya başlandı. Hekim sayısı, hastane sayısı arttı. Ama Eğirdir bir marka. Hala marka değerini koruyor. Hastalar hala Eğirdir'i en son noktada güvenilir kaynak olarak görüyorlar. Gelen hasta potansiyeline baktığımız zaman aklınıza gelebilecek bütün illerden hasta geliyor.

POPÜLASYONU ARTIRILMALI

Eğirdir'in popülasyonunu nasıl artırabiliriz? diye düşündük. Güncel tedavileri eklemeye başladık. Eğirdir'de Ocaktan itibaren ön çapraz bağı ameliyatlarına başladık. Kapalı ve açık omuz cerrahisi ameliyatlarına başladık. Güncel tedavi yöntemimiz kök hücre terapi tedavisidir. Bu son iki sene içerisinde Isparta'da da aktif hale geldi. Gerçekten de çok faydalı bir tedavi yöntemi olduğunu gördük. Bu en doğal tedavidir. Robotik yürüme cihazını önümüzdeki günlerde kuracağız. İnşallah bölgemizdeki birçok hastaya yardımcı olabiliriz.

Eski teknolojileri bırakıp, yeni teknolojilere geçtik. Hekim sayımızda bir artış oldu. Birçok branşta hizmet vermekteyiz. Nöroloji uzmanımız var. Hizmet alım şeklinde MR ünitesi de kurulabilir. Hastalarımızın il merkezine taşınmasını engellemiş olacağız. Hastaneyi biraz modernize etmek gerekiyor. Dışarıdan biraz eksi görünüyor ama içi gayet güzel. Hastalarımıza daha iyi hizmet sunmak istiyoruz. ;Eğirdir için şimdi günümüzde hasta sayısı çok arttı. Tedaviler çok arttı. Eğirdir bir marka. Nereye gidersek gidelim Eğirdir'i biliyorlar. Bakanlık buranın statüsünü biraz değiştirebilir. İleri cerrahinin yapılabildiği bir merkez haline getirilebilir. Bu şekilde özellikle bir yer haline getirip marka imajını kaybetmeden hizmete devam ettirebiliriz." diye konuştu.

 

Bu haber 977 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...