Gelendost Ziraat Odası’na VakıfBank Desteği

3 Ağustos 2015 15:47

VakıfBank, Isparta İli Gelendost Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunacak. VakıfBank’ın kredi paketlerinde,  oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyaçları karşılanacak ve gelir akışlarına göre kendilerine özel ödeme planları hazırlanacak.

Halden anlayan bankacılık anlayışıyla tarım bankacılığı alanında özel çözümler sunan VakıfBank, son olarak Isparta İli Gelendost Ziraat Odası ile kredi protokolü imzaladı. Protokol kapsamında oda üyeleri, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, VakıfBank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecekler.

 HASAT DÖNEMİ ÖDEMELİ KREDİLER

Tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamaları ile tarım üreticilerinin hayatını kolaylaştıran VakıfBank, bünyesindeki uzman ekipleriyle yerinde analizler yapıyor ve kişiye özel çözümler sunuyor. Hasat dönemi ödemeli krediler ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlayan VakıfBank, aynı zamanda üreticilere danışmanlık hizmeti de sunuyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Tarım Bakanlığı’nın hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda üreticiler, VakıfBank’ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor.

TMO(Toprak Mahsulleri Ofisi), VakıfBank TMO Kart ile ürününü teslim eden üretici ya da tüccarın ürün bedeli ödemesini daha hızlı yapıyor. Bunun için satıcının teslimat sırasında bu kartı yanında bulundurması yetiyor. Kartı olan müşteri yeni hesap açmak zorunda kalmıyor, zamandan kazanıyor. Üstelik VakıfBank TMO Kart sahibi, 3 ay boyunca Halden Anlayan Sınırsız Altın Tarife Paketi ile havale ve EFT’den, Çek Karnesi’ne kadar birçok bankacılık hizmetinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Üreticiye her konuda destek veren VakıfBank, TMO Kart sahiplerinden hesap işletim ücreti de almıyor. 

 HASADI BEREKETLİ GEÇEN ÜRETİCİLERE ALTIN HESABI

Üreticinin tarımsal amaçlı ihtiyaçlarına yönelik esnek ürün yelpazesini sürekli geliştiren VakıfBank’tan bir yenilik daha! Birikimini altın hesabında değerlendirmek isteyen Ispartalı üreticiler, en yakın VakıfBank şubesinde hesap açtırarak tasarrufunu altın olarak yapabilecek, herhangi bir sebeple nakit paraya ihtiyaç duyduklarında ise hesabındaki altını TL’ye çevirerek aynı gün çekebilecek.

 

Bu haber 704 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...