ITSO, üyelerini Otomobil fuarına götürdü

13 Kasım 2012 18:30

ITSO’nun otomotiv sektörü ile ilgili faaliyet gösteren üyeleri, İstanbul TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen Autoshow 2012 Fuarını gezdiler.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini yurtiçi ücretsiz fuar gezilerine götürmeye devam ediyor. ITSO yetkilileri, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda  İstanbul’da TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen ve son model otomobillerin sergilendiği Autoshow 2012 Fuarına sektör temsilcisi üyelerini ücretsiz olarak götürdü.

ITSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Otomotiv Sektörü Temsilcisi Salih Sarıkaya önderliğinde düzenlenen fuar gezisine, ITSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Top, Mahmut Ünlüsoy, ile Meclis Üyesi Ahmet Kabalak’ın yanı sıra otomotiv sektörü ile ilgili faaliyet gösteren yaklaşık 40 üye katıldı.

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörünün, en önemli fuarları arasında yerini alan İstanbul Autoshow 2012 Fuarında 45 markanın toplam 500'e yakın modeli 12 salonda ve toplam 50 bin metrekare stant kurulum alanında sergilenirken, 4 modelin dünya prömiyeri, 31 modelin ise Türkiye tanıtımları gerçekleştirildi.

Dünya ve Avrupa lansmanlarıyla markaların adeta güç gösterisi yaptığı fuarda ITSO’nun otomotiv sektörü temsilcileri yeni otomobil modellerini görme imkanı buldular.

FUARLARA KATILIM BEKLİYORUZ

ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sarıkaya, ITSO’nun talep olması durumunda tüm sektörlere yönelik ücretsiz yurtiçi fuar gezileri düzenlediğini söyledi. Fuarların işadamları açısından önemine değinen Sarıkaya, şu bilgileri verdi:

 “Sektörel olarak düzenlenen fuarlar odamız üyeleri açısından önemli ölçüde amacına ulaşıyor. Gerek Antalya gerekse İstanbul’da düzenlenen fuarlara odamız talep olması halinde ücretsiz gezi düzenliyor ve hangi fuar varsa ilgili üyeler bilgilendirilip ücretsiz olarak götürüyoruz. Katıldığımız bu fuarlarda da sektör temsilcisi üyelerimiz yeniliklerle tanışma ve iş bağlantıları kurma fırsatı yakalıyorlar. Fuarların diğer bir avantajı da sektör temsilcilerinin birbirleriyle iletişimi pekişiyor ve birlikte hareket etme kararları daha kolay alınabiliyor. Daha çok fuar düzenleme ve fuarlara katılmamız için öncelikle üyelerimizin talepleri gerekiyor. Biz guruplarımıza faaliyet alanlarıyla ilgili fuarların duyurularını yapıyoruz. Üyelerimizden daha çok ilgi ve talep bekliyoruz. Fuara katılan üyelerimize de teşekkür ediyoruz. “

Bu haber 585 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...