Mustafa Yapıcı’ya ‘milli’ görev

13 Kasım 2012 18:32

Isparta’nın tek Kick Boks Milli Takım Antrenörü Mustafa Yapıcı’ya milli göreve davet edildi. Yapıcı, Romanya’da düzenlenecek olan Avrupa Kick Boks Şampiyonasında takımın başında görev yapacak.

Kick Boks’ta takımı idare görevi Isparta’nın milli antrenörü Mustafa Yapıcı’ya verildi. Milli Takım kampı için Ankara Elmadağ’da toplanan Kick Boks Milli Takımımız şampiyona için hazırlıklara başladı. 24 Kasım tarihinde Romanya’nın Bükreş şehrinde yapılacak olan şampiyonada Milli Takımımızın antrenörlüğü yapacak olan Milli Antrenör Yapıcı, şampiyonadan madalyalarla döneceklerini dile getirdi.

Isparta’nın Türkiye’de adını Akdeniz Spor Kulübü ile duyurduklarını belirten Yapıcı, artık Avrupa’da Isparta’nın adını sık sık gündeme getirdiklerini belirtti. Ispartalı olduğu için gurur duyduğunu belirten Milli Antrenörümüz Yapıcı, Isparta için çalışmalara devam edeceğini dile getirdi.

YAPICI; “MADALYA İLE DÖNECEĞİZ”

Ankara Elmadağ’da Avrupa Kick Boks Şampiyonası için kampta olan Mustafa Yapıcı, Romanya’dan büyük bir başarı ile döneceklerini söyledi. Milli Takımda Isparta’lı sporcu bulunmamasından dolayı üzüntü içerisinde olduğunu belirten Yapıcı, ilerleyen dönemlerde Ispartalı Kikc Boks Antrenörlerinde büyük başarılara imza atarak milli takıma sporcu göndereceğine inandığını belirtti. Akdeniz Savunma Sanatları Kulübü olarak Antalya’da faaliyet gösterdiklerini belirten Yapıcı, bu yıl düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında kulübünün büyük başarılara imza attığını sözlerine ekledi.

ŞAMPİYONA ROMANYANIN BAŞKENTİ BÜKREŞ’TE YAPILACAK

24 Kasım – 2 Aralık 2012  tarihleri arasında Romanya’nın  Bükreş şehrinde yapılacak olan Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonasına katılacak Antrenör ve Sporcular evrak ve malzemelerle birlikte 9 Kasım 2012 tarihinde Ankara’da toplanacaklar.

Bu haber 2947 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...