Günaydın’dan 3 önemli konuda Başkanlık teklifi

4 Ağustos 2015 19:21

Başkan Günaydın, su abonelerinin 3 metreküpe kadar su ücretinin alınmaması, evsel katı atık ücretlerinin de yeniden buna göre hesaplanması yönünde teklifte bulundu. Günaydın ayrıca borç karşılığı arsa takası ve Çünür’ün yağmur suyu sorununa el atmak adına yeni teklifler sundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Ağustos ayı Belediye Meclisi gündemine ek olarak 3 madde ilave ettirdi. Maddelerin 2’si imar komisyonuna havale edilirken 1’i de tarife komisyonuna havale edildi. Bu maddeler Cuma günü yapılacak olan ağustos ayı son belediye meclisi toplantısında gündeme gelecek.

İŞTE O MADDELER

- Mülkiyeti Belediyemize ait Davraz Mahallesi’nde 5396 m2 parselin imar planında lise alanı olarak ayrılmış olması nedeniyle imam hatip lisesi yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ne belediyemiz borçlarına karşılık takas edilmesini görüşülmesi teklifi.

-ilimizde Mehmet Tönge Çünür Mahallesinde gelen yağmur suyu hatlarının toplanması 1\1000uygulama imar planı dışında kalan kısmının kadostral yolla getirilerek DSİ kanalına bağlanmasının görüşülmesi teklifi.

-mesken ve iskânsız yerlerden su abonelerinin 3 metreküpe kadar su ücretinin alınmaması, evsel katı atık ücretlerinin yeninden buna göre hesaplanması ve görüşülmesi teklifi.

 

Bu haber 733 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...