Isparta’daki Çağrı Merkezi Türkiye’nin en iyisi seçildi

6 Ağustos 2015 18:45

İlimizde Erkan - ­Yasin Yalçın kardeşler tarafından 32 Net Call Center adı altında kurulan ve 380 kişiye istihdam sağlayan çağrı merkezi, Türkiye'nin en iyisi seçildi.

Avea'nın anlaşmalı olduğu 22 lokasyon arasında yapılan değerlendirmede Isparta 32 Net Call Center, Türkiye birincisi seçildi. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yalçın, 22 lokasyon arasında tek özel sektörün kendileri olduğunu, diğer merkezlerin Telekom'a ait olduğunun altını çizdi. Isparta 32 Net Call Center'in Avea müşteri hizmetleri alanında Türkiye birincisi olması dolayısıyla hafta sonu mütevazı bir kutlama töreni yapıldı. Vali Vahdettin Özkan ile Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de bu etkinlikte hazır bulundu. Birincilik nedeniyle pasta kesildi ve misafirler ile çalışanlara ikram edildi.

1000’Lİ SAYILARA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ

Bilgiç, ‘’Yatırımcımızın böyle bir düşüncesi olduğunu söylediği zaman biz destek verdik. Fikir olarak Isparta'ya düşünmeleri, 380 evladımıza istihdam sağlaması ve yeni projeler geliştirdiği için Erkan bey ve Yasin beye teşekkür ediyorum. İnşallah devlet ve siyaset olarak altyapı ihtiyacını tamamlayarak istihdamda 1000'li sayılara ulaşmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Bu haber 1512 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...