IGC’den Eğirdir çıkarması

6 Ağustos 2015 19:01

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün Eğirdir Kaymakamı Abdullah Aktaş ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamlarında ziyaret ettiler.

IGC yönetimi basın sektörünün önünün açılması, medya çalışanlarının daha rahat haber alabilmesi için kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz Salı günü saat 17:30’da Eğirdir’in yeni Kaymakam’ı Aktaş’ı, saat 18:00’de Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü ziyaret eden heyet, ilçeye yapılacak olan yatırımlara destek olma sözü de verdi.

TECRÜBELİ BİR KAYMAKAM

IGC yönetimi ilk ziyaretini ilçeye yeni atanan Kaymakam Abdullah Aktaş’a yaptı. Basın mensupları, başarılı çalışmalarından ötürü Aktaş’ı kutlarken, ilçeye yapacağı her yatırıma sonsuz destek olacaklarının sözünü verdi. Heyet adına konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan; “Sayın Kaymakam, Isparta Vali Yardımcılığı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinde bulunarak, başarılı çalışmalara imza attı. Eğirdir halkı tecrübeli bir mülki idare amirine sahip olmakla gerçekten çok şanslı” dedi.

ISPARTA BASINI CİDDİ VE SAĞDUYULU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğirdir Kaymakamı Abdullah Aktaş; “Isparta basını ile birkaç yıldır tanışmışlığımız var. Gerçekten sağduyulu ve Isparta sevdalısı arkadaşlardan oluşuyor. Isparta’da medya kültürü var. Basının sağduyulu ve ciddi olması şehir içinde son derece önemlidir. Yönetici ve halk arasındaki köprüyü de medya kuruyor. basın ne kadar kuvvetli çalışırsa idarecinin de önü açılır. Biz idareciler bazı zamanlarda vatandaştan haberdar olamıyoruz. Basına yansıyan haberlerle bizlerde sorunun üzerine gidiyoruz. Eğirdir’in gelişmesi ve büyümesi için el ele çalışacağız. Isparta Vali Yardımcılığı ve Özel İdare Genel Sekreterliği yaptığım için yeni atanan diğer kaymakamlara göre 1-0 önde olduğumu düşünüyorum” dedi.

ÖMER ŞENGÖL TECRÜBELİ BİR BELEDİYE BAŞKANI

Kaymakam Abdullah Aktaş’ı ziyaretten sonra Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret eden IGC heyeti, Ömer Şengöl’ün tecrübesinden bahsetti. Ziyarette Yönetim Kurulu adına konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karahan; “Ömer Başkan, Türkiye’nin ve Isparta’nın en tecrübeli Belediye Başkanları arasında yer alıyor. Birçok meslektaşımızın sorunlarına yardımcı olan bir isim. Kendisine yaptığı tüm yatırımlarda ve hizmetlerde destek verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

BEN YASAL VE USULCÜ BAŞKANIM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl; “Kimse bizi kolumuzdan tutarak buraya Belediye Başkanı yapmadı. Amacımız doğup büyüdüğümüz Eğirdirimize hizmet vermek. Halk arasında belediyenin hizmetleri olarak konuşulan olayları ben görev olarak kabul ediyorum. Bu benim görevim. Ben yasal işlemlere ve usule uygun olarak görev yapmayı seven biriyim. Camianızda anlaşamadığımız bir yada bir buçuk kişi vardır. Onun dışında kimseyle sorun yaşamadık. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretlerin ardından ise Eğirdir Akın Gazetesi sahibi IGC Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sinan’ın ev sahipliğinde akşam yemeğine geçildi.

Bu haber 673 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...