Altyapı ve dayanıklı asfaltta mahalle bazlı çalışma başladı

6 Ağustos 2015 19:08

Isparta Belediyesi şehir merkezinde başlatmış olduğu sorunsuz altyapı ve dayanıklı ve kalıcı asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bilindiği üzere belediye önce ana arter dediğimiz trafik akışının hızlı olduğu caddelerde alt yapı ve dayanıklı asfalt kaplama çalışmaları ile başlatmıştı. Geçen süre içerisinde şehir merkezindeki tüm ana arter ve caddelerin alt yapısı ve dayanıklı kalıcı asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Ana arterleri tamamlayan belediye artık çalışmalarını mahalle bazlı uygulamaya başladı. İlk çalışmasını Kepeci Mahallesinde bulunan 22 sokak aynı hizmetten yararlanacak. Fen İşleri ile Su, Kanalizasyon müdürlüğünün ortaklaşa sürdürdüğü bu programla ekonomik ömrü dolmuş içme suyu başta olmak üzere tüm alt yapı çalışmaları tamamlanarak yollar kalıcı ve dayanıklı asfalt kaplama ile yeniden halkın hizmetine sunulacak.

Belediye Başkanı Günaydın ilk uygulamanın başlatılmış olduğu Kepeci mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Kepeci mahallesindeki bu çalışmalar okul açılmadan önce tamamlanması planlanıyor. Böylece mahallenin tamamının altyapısı ve kalıcı dayanıklı asfalt kaplamasına kavuşmuş olacak.

Günaydın, “daha önceden hayal ettiğimiz bir çalışmanın başındayız. Bu güne kadar 240 km caddemizi asfaltlandırdı. Bu gün ise artık bir mahallemizin tamamına hizmet götürmeyi hedefledik. Cumartesi günü olmasına rağmen ekiplerimiz çalışmalarına devam etmektedir. Kepeci mahallemizdei 22 sokağımıza girerek mahallemizdeki alt yapı çalışmalarını komple çözüme kavuşturuyoruz. Başta yağmur suyu olmak üzere tüm alt yapımızı yeniliyoruz. Bu mahallemize ayrıca yangın vanaları da koyarak olası bir yangında su ihtiyacımızı da vanalardan temin edeceğiz. Kepeci mahallemizdeki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra istiklal mahallemize geçeceğiz. Bu mahallemizdeki sokaklarımız da aynı sistem ve çalışma ile yapılacak. Tabiri yerinde ise artık şehrimiz gıcır gıcır olarak. Yani yeni bir şehir inşa etmiş olacağız” dedi.

Bu haber 662 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...