Mehmet Albayrak görevine başladı

13 Kasım 2012 18:43

Isparta’da 10 yıl Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra 6 Temmuz 2011 tarihinde çıkan yasa ile Bakanlığın ikiye ayrılması üzerine o tarihten bu yana Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Halil Kızılşimşek, Bakanlık müşaviri olarak Ankara’ya atandı. 5 Kasım 2012 tarihinde gerçekleştirilen atama çerçevesinde Kızılşimşek’in yerine ise  Konya İl Müdürlüğü’nde görevli Mehmet Albayrak getirildi.

MEHMET ALBAYRAK GÖREVİNE BAŞLADI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak Isparta’ya atanan  Mehmet Albayrak Pazartesi günü itibariyle Isparta’daki görevine başladı. Isparta’da görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını ifade eden Albayrak; “Ben 26 yıllık devlet memuruyum. Bu süre içerisinde çeşitli bakanlıklarda mühendis ve yönetici olarak görev aldım. İlk olarak 19 yıl o dönemdeki ismi ile Tarım ve Köyişleri bugünkü ismi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının çeşitli birimlerinde görev yaptım.

Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na geçtim ve bu bakanlık bünyesinde de bir süre görev yaptıktan sonra son bir yıldır eski adıyla Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, yeni adıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde Konya İl Müdürlüğünde Mühendis olarak görev yapmaktaydım. 5 Kasım 2012 tarihinde de Isparta’ya İl Müdürü olarak atandım” dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak aslen Konya – Seydişehir’li. 51 yaşındaki Albayrak evli ve 3 çocuk babası. 

Bu haber 1627 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...